Roskilde Gruppe

Roskilde Gruppe

. . . . Sammen rykker vi verden – med vilje

Alders inddeling

Gruppens enheder

Alle medlemmer i Roskilde Gruppe er opdelt i enheder efter klassetrin. Herunder kan du se hvor du eller dit barn hører til, læse mere om hvad hver enkelt enhed laver og hvilken ugedag de mødes. Klik på billedet for at komme til enhedens egen side.

Bævere (0. – 1. klasse)
De yngste spejdere kalder vi bævere. For bæverne er spejderarbejdet leg med mening. Bæverne lærer at færdes i og passe på naturen. Og bæverne oplever en masse af de aktiviteter, som også de større spejdere arbejder med, blot tilpasset deres egen aldersgruppe.
Bæverne mødes mandag kl 18:15-19:30

Ulve (2. – 3. klasse)
Ulveungerne oplever en masse spændende eventyr. De bliver indviet i junglens spændende liv, og når de optages i ulveflokken ved fuldmånemødet, får de også et ulvenavn. Ulvene leger og opholder sig oftest udendørs. De tager på weekendture (i hytte eller telt) 3-4 gange om året – og det store højdepunkt er sommerlejren, hvor hver eneste dag er fyldt med spænding og oplevelser.

Ulvene mødes torsdag 18:30-20:00

Juniorspejdere (4-5. klasse) I juniortroppen er spejderne inddelt i patruljer på 6-7 jævnaldrende spejdere. Der holdes fælles møder, men meget af arbejdet foregår i patruljerne. Der holdes mange ture i weekender. Det kan være kanoture, ture til nogle af Sjællands spejdercentre, eller ture sammen med resten af gruppens enheder.
Juniorspejderne mødes onsdag 18:30-20:30

Spejdere (6-8. klasse)
I spejdertroppen er patruljen grundlaget for alle aktiviteter. De 6-7 jævnaldrende spejdere i patruljen er selv med til at bestemme mange af aktiviteterne. Spejderliv er friluftsliv – og naturligvis indebærer turene overnatning i telt og madlavning over bål!
Spejderne mødes tirsdag 19:00-21:00

Seniorspejdere (9. klasse til 17 år)
Seniorspejderne har deres egen patrulje i spejdertroppen
Seniorspejderne deltager i weekends og ture med troppen, men tager også på ture for sig selv.
Seniorspejderne mødes torsdag 20:00-22:00
.

Roverne (Fra 17 år og ældre)
Gruppens unge og voksne medlemmer kan være med i en af gruppens roverklaner. I klanen arrangeres ture og arrangementer for gruppens voksne medlemmer. Ofte hjælper rovere ved gruppearrangementer eller deltager i aktiviteter på nationalt eller internationalt plan.
Roverne mødes mandag 19:00-22:00