Roskilde Gruppe

Roskilde Gruppe

. . . . Sammen rykker vi verden – med vilje

Familiespejder – Det har vi desværre ikke i øjeblikket

Småbørnsfamilier (Forældre med børn på 3-6 år)

Familiespejder for børn i alderen 3-6 år sammen med en voksen. Det kan være en forælder, en bedsteforælder, tante, onkel eller bare en voksenven. Hvis der er flere, der er interesseret i, at vi prøver at starte det op igen, så vil vi gerne det. Men det kræver, at nogle forældre/voksne melder sig til at være med til at stå for aktiviteterne. Det har vi desværre ikke ressourcer til i gruppen i øjeblikket. Men vi vil gerne hjælpe med at få det i gang. Møderne kan holdes i og ved vores hytte på Eriksvej 50 B og på Roskilde Ring, som ligger lige ved siden af. 

 

 

Hvad lægger vi vægt på hos familiespejder:

Et af spejderbevægelsens pædagogiske elementer er spejderloven. For denne aldersgruppe betyder det fokus på disse 3 udvilkingsområder:

  • Respekter andre
  • Værne om naturen
  • Tage medansvar

I praksis betyder det, at vi tænder bål, laver sjove ting i naturen, kigger på ”farlige” dyr (f.eks. biller og edderkopper), laver kastanjedyr og mange andre ting.

En rigtig familieaktivitet, hvor du som voksen også for noget ud af det, både samvær med egne børn og andre familier. Lederne står for planlægningen og som voksen deltager du også i aktiviteterne.

Hvis du er interesseret, eller vil vide mere, så benyt kontakt-formularen.

Læs mere om forventet indhold af “Familiespejder” hos KFUM-Spejderne i Danmark.

Glimt fra seneste aktiviteter