Roskilde Gruppe

Roskilde Gruppe

. . . . . . Sammen rykker vi verden – med vilje

Gruppen

Med sine over 170 medlemmer er Roskilde Gruppe en af landets største spejdergrupper. Gruppen har eksisteret siden 1929 og kunne altså fejre 75 års jubilæum i 2004.
En af de største begivenheder i gruppens nyere historie er at vi i 2000 fik samlet alle vore mødeaktiviteter i den nye hytte på Eriksvej ved Roskilde Ring.

Spejderliv kan vel nok beskrives med ord, men kan kun opleves i virkeligheden. Spejderliv foregår i tæt kontakt med naturen og med spejderkammeraterne. Det vi kan vise på disse sider er derfor kun et ufuldstændigt billede af livet i gruppen, det kan aldrig blive lige så godt som at være der selv. Men oplysninger om gruppen og vores spejderarbejde, finder du masser af på disse sider.

Skulle der være noget du ikke kan finde, er du velkommen til at kontakte os, ved at benytte formularen til at kontakte os eller ved at ringe til en af lederne.

Du er altid velkommen til blot at møde op, læs mere om det her.

Nyheder
Patruljeture & 24 timer med selvudløser

19. marts 2017 · Alle nyheder · Senior · Trop

Patruljerne i spejdertroppen har i denne weekend været på patruljeture. Grundet en del mandefald, blev det til to sammensatte patruljer:..

Læs mere
Danmark spiser sammen – med spejderne i Roskilde Gruppe

20. april 2016 · Alle nyheder · Gruppe

  Den 26. april kl. 17:00-19:30 laver spejderne i Roskilde Gruppe fællesspisning under temaet Danmark Spiser Sammen. Vi vil meget..

Læs mere
Familiespejder programmet for 1. halvår af 2016

25. marts 2016 · Alle nyheder · Familiespejder

Genopslag af program for indeværende halvår: FamilieSpejderne mødes ved hytten på Eriksvej den første søndag i måneden, fra kl. 10:00..

Læs mere
Program for Familiespejders første dag

7. september 2015 · Alle nyheder · Familiespejder

Den første dag, søndag den 4. oktober kl. 10:00 mødes vi ved hytten på Eriksvej og går på Ringen, for..

Læs mere
Oak City Rally gennemført i fin stil

31. maj 2015 · Alle nyheder · Junior · Trop

Så har vi været afsted for at afprøve resultatet af spejdernes kreativitet og bygge-færdigheder. Alle 5 vogne kørte rigtig godt..

Læs mere
Patruljetur * 3 !

8. maj 2015 · Alle nyheder · Trop

Så har spejdertroppens 3 patruljer været på selvstændige patruljeture ! På trods af mandefald fra 6 ud af 7 PL/PA’ere,..

Læs mere