Roskilde Gruppe

Roskilde Gruppe

. . . . . . Sammen rykker vi verden – med vilje

Familiespejder

Småbørnsfamilier (Forældre med børn på 3-6 år)

Familiespejder for børn i alderen 3-6 år sammen med en voksen. Det kan være en forælder, en bedsteforælder, tante, onkel eller bare en voksenven.

I Roskilde Gruppe har vi valgt at lave et samarbejde med “Naturliv for Alle”. Dette er et lokalt initiativ taget af personer med forskellig baggrund og tilknytninger til bl.a Ungdommens Røde Kors, Danmarks Naturfrednings- forening, FDF, Dansk Vandrelaug og KFUM-Spejderne.

De praktiske aktiviteter forventes i stor grad at ligne, hvad vi hidtil har lavet hos Familiespejder og da Roskilde Gruppe har tilbudt at lægge grund og hus til “Naturliv for Alle”, kommer det til at foregå på Roskilde Ring, men med udgangspunkt i vores hytte og bålplads på Eriksvej.

Læs mere og følg med i de aktuelle aktiviteter på Facebook: Naturliv for Alle

 

Vi holder aktiviteter ved spejderhytten på Eriksvej:

Vi holder vinterferie og starter op igen søndag den 11. februar 2018. Vi glæder os til at se jer.

 

Hvad lægger vi vægt på hos familiespejder:

Et af spejderbevægelsens pædagogiske elementer er spejderloven. For denne aldersgruppe betyder det fokus på disse 3 udvilkingsområder:

  • Respekter andre
  • Værne om naturen
  • Tage medansvar

I praksis betyder det, at vi tænder bål, laver sjove ting i naturen, kigger på ”farlige” dyr (f.eks. biller og edderkopper), laver kastanjedyr og mange andre ting.

En rigtig familieaktivitet, hvor du som voksen også for noget ud af det, både samvær med egne børn og andre familier. Lederne står for planlægningen og som voksen deltager du også i aktiviteterne.

Hvis du er interesseret, eller vil vide mere, så benyt kontakt-formularen eller kontakt enhedens ledere direkte.

Læs mere om forventet indhold af “Familiespejder” hos KFUM-Spejderne i Danmark.

Glimt fra seneste aktiviteter