Roskilde Gruppe

Roskilde Gruppe

. . . . Sammen rykker vi verden – med vilje

Tilmelding til juletræsvagter

aarets-juletraessalg-m-grafik-2-transpKære ven af Roskilde Gruppe !

Du er kommet til stedet, hvorfra vi styrer årets mest komplicerede øvelse: At få bemandet alle vagter på vore 2 salgssteder, og forhåbentlig få udsolgt 23/12.

Du finder de ledige vagter under vagtønske i formularen “Vagter” nedenfor. Vælg den vagt, du gerne vil have og udfyld dine informationer. 

Kursus i salg af juletræer hvis du ikke tidligere har solgt juletræer, så kan du komme forbi på pladsen ved Frøspringvandet lørdag d. 2. december mellem 10 og 12 og få en introduktion.

Vi foretrækker betaling med MobilePay, men tager også mod kontanter.

A-Vagt er den primære bemanding. Ved åbne- og lukkevagter er det A-Vagten, der står for afhentning/aflevering af nøgler. Nogle perioder plejer at kræve ekstra mandskab, og der vil derfor også være B-Vagt, og i nogle tilfælde C-Vagt på disse perioder.

Her ser du vagtplan kalenderen. Den opdateres manuelt, så der går lidt tid før din vagt er registreret. 

Vi opfordrer til, at du tager A-Vagterne, da disse jo skal bemandes for, at vi kan holde åbent som annonceret. Hvis I kommer flere voksne, så må I meget gerne tage vagter ved Frøspringet, da vi har typisk har mere travlt. Har du ikke mod på en A-vagt, så må du endelig tage en B eller C-vagt. 

Juletræsudvalget