Roskilde Gruppe

Roskilde Gruppe

. . . . . . Sammen rykker vi verden – med vilje

Roskilde Gruppes nye hjemmeside er i luften

15. januar 2015 · Alle nyheder, Gruppe · Skrevet af Roskilde Gruppe

Så er vi, efter en længere fødsel, blevet klar med vores nye hjemmeside !

Håbet er, at den skal hjælpe med dels at finde konkret information om gruppen, enhederne, arrangementerne, osv… Men det er bestemt også tanken, at den skal vise de mange gode arrangementer og oplevelse vi har i Roskilde Gruppe.

Enhedernes kommende møder og arrangementer skulle meget gerne enten være i de nye kalendere, eller dukke op meget snart.

Her er link til Spejdernet-afdelingen af den tidligere hjemmeside, – hvis der mod forventning skulle være information der ikke er at finde på den nye hjemmeside, de nye kalendere, det nye tilmeldingssystem, billedarkiv, osv… De gamle Spejdernet-sider for Roskilde Gruppe.

De væsentligeste ting er nu på plads, men vi forventer i løbet af de næste par måneder, at få lidt sammenhæng til bl.a. Facebook, og yderligere integration med tilmeldingssystemet hos FlexBillet.

Og Nyhederne skulle også på et tidspunkt blive målrettet den Enheds-side de vises på.

Alle de digitale billeder der er taget gennem tiden i Roskilde Gruppe, er også ved at blive samlet sammen. Der i øjeblikket billeder fra 150 ture! Og de sidste billeder fra 80-100  historiske lejre forventes at blive lagt ind hen over den næste måneds tid.

Den store oversigt findes ved at klikke på Billeder i menu-linien, eller her.

Hvis du oplever tekniske udfordringer, leder efter noget du mener burde være her, har gode ideer til forbedringer, ris eller ros, så giv lyd ! Skriv en kommentar herunder, skriv en mail, eller brug Kontakt i menu-linien, og send til IT-Patruljen.

Spejderhilsen
/Bo & IT-Patruljen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*